About

..načichnout tady a přivoňet tam, vyzkoušet toto a nahlédnout támhle, slyšet šumy a vidět lidské i přírodní umy, ochutnat rumy, vyrazit z nudy a není nutno vědět kudy, zahrát na skotské dudy a potlačit nízké pudy. Porozumět, chápat, občas odpočívat a občas jen tak tápat – prostě poznávat! kraje vzdálené a lidi blízké, místa za humny, i oceánů hloubky, omýt bosé nožky a nenechat si uniknout kulturní vložky, toulat se sám a nebo v partě, na zítřky se těšit a zážitků mít plný sešit. Žít svými sny a nic míň, všude dobře, tak se z tomo pojďme těšit.

Stránky, které ještě ani netuší, čím chtějí být.. nechme je rozdýchat, jsou na světě nové..časem se budu ( a možná i budeme) stažit jim dát nějaký hezký tvar a formu, ale prozatím je musím něčím naládovat a to půjde pomalu, protože jsem přirozeně líný psáč.. Kdyby si chtěl/a přidat nějaký příspěvek, nebo postřeh z Tvého světa a okolí – neboj se, neváhej a pošli mi ho!

A nakonec trochu o autorovi:

Jmenuji se Honza Žert, pocházím z Polabí z obce Cerhenice a víc mě momentálně nenapadá.

kontakt:

zertak (@) centrum . cz

a nebo se stavte!

Všechny příspěvky a fotky zde spadají pod autorský zákon a  jsou k dispozici pro jakékoliv NEKOMERČNÍ VYUŽITÍ! K použití ke komerčním účelům je třeba svolení autora.

Dílo smíte:

Za těchto podmínek

  • Uveďte autora Máte povinnost uvést údaje o autorovi a tomto díle způsobem, který stanovil autor nebo poskytovatel licence (ne však tak, aby vznikl dojem, že podporují vás nebo způsob, jakým dílo užíváte).
  • Neužívejte dílo komerčně — Toto dílo nesmíte využít pro komerční účely.
  • Nezasahujte do díla — Toto dílo nesmíte pozměňovat, doplňovat, využívat celé nebo částečně v jiných dílech.

2 thoughts on “About

Napsat komentář